000 | 01173nam a2200325 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 991005173419706706 | ||
003 | BIBCPS | ||
005 | 20211019130113.0 | ||
007 | BIBCPS | ||
008 | 010112s1922 spca || 000 ||cat|c | ||
035 | _a(ES-BaCBU)b26092943-34csuc_network | ||
035 | _a(ES-BaCBU).b26092943 | ||
035 | _a(ccuc001)b26092943 | ||
035 | _a(OCoLC)807519086 | ||
040 |
_aES-BaCBU _bcat _cES-BaCBU |
||
080 | _a663.2 | ||
100 |
_aRaventós, Jaume, _d1868-1938 _92583 |
||
245 | 1 | 2 |
_aL'Art de fer bon vi / _cJaume Raventós |
260 |
_aBarcelona : _bEscola Superior d'Agricultura, _c1922 |
||
300 |
_a118 p. : _bil.; _c24 cm |
||
500 | _aA la part superior de la portada: Mancomunitat de Catalunya. Departament d'Agricultura | ||
650 | 0 | 0 |
_aVinicultura _zCatalunya. _2lemac _92586 |
650 | 0 | 0 |
_aVinicultura _zCatalunya _92587 _xHistòria |
710 | 2 | _aEscola Superior d'Agricultura de Barcelona | |
830 | 0 | _aTextos d'ensenyament postal agrícola | |
856 |
_3Accés lliure _uhttp://hdl.handle.net/2099.4/1427 |
||
907 |
_a.b26092943 _b26-02-21 _c08-05-08 _d12-01-01 _em _fa _g- _hcat _ispc _j2 _k4 |
||
908 |
_aBC _aUAB _aUPC _aURV _aANC _aAHCB |
||
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c5040 _d5040 |